Music Flower skystas antakių pieštukas 1ml.

8.00

Music Flower Skystas Antakių Pieštukas – Tobulam Tatuiruotės Efektui

Norite sukurti tobulai apibrėžtus ir natūraliai atrodančius antakius, kurie išliktų visą dieną? Music Flower Fine Sketch Skystas Antakių Pieštukas yra puikus sprendimas siekiant išgauti tatuiruotės efektą bei ilgalaikį, išliekantį rezultatą.

Šis skystas antakių pieštukas turi unikalų keturių šerelių aplikatorių, kuris leidžia piešti itin plonas linijas, imituojančias natūralius antakių plaukelius. Tai idealus įrankis tiek normaliems, tiek retesniems antakiams, suteikiant jiems ryškumo ir formos be jokių pastangų.

Pagrindinės Savybės:

– Tatuiruotės efektas: Unikali formulė užtikrina ilgalaikį rezultatą, suteikiant antakiams natūralią ir ryškią išvaizdą.

– Itin smulki šepetėlio galvutė su keturiais šereliais: Šis aplikatorius leidžia piešti plonytes, subtilias linijas, kurios atrodo kaip tikri plaukeliai. Keturios šerelių dalys užtikrina, kad kiekvienas potėpis būtų preciziškas ir natūralus.

– Ilgalaikis išliekamumas: Atsparus prakaitui ir vandeniui, šis pieštukas išliks visą dieną, nesvarbu, ką veiktumėte.

– Lengvas naudojimas: Tinka tiek normaliems, tiek retoms antakių vietoms užpildyti, užtikrinant tolygų ir natūralų rezultatą.

Keturių Šerelių Dizainas:

Šis šepetėlis, turintis keturis lygiagrečius šerelius, leidžia tiksliai imituoti natūralius plaukelius. Toks dizainas užtikrina, kad antakiai atrodytų natūraliai ir subtiliai, nesvarbu, ar tik užpildote retesnes vietas, ar formuojate visus antakius nuo pradžios iki pabaigos. Puikiai tinka visiems antakių tipams.

Kaip naudoti:

1 metodas – normalūs antakiai: Švelniai nubrėžkite antakių kontūrus ir užpildykite vidinę dalį plonais potėpiais, sekančiais jūsų natūralia antakių forma.

2 metodas – reti antakiai: Pirmiausia naudokite šepetėlį antakių kontūro formavimui, o po to švelniai brėžkite potėpius, užpildydami retesnes vietas 45 laipsnių kampu.

Kodėl verta rinktis šį produktą?

– Idealiai tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek specialioms progoms, kai norisi, kad antakiai išliktų nepriekaištingai visą dieną.

– Dėl smulkių linijų efektų pieštukas puikiai tinka natūralaus efekto kūrimui.

– Paprasta ir lengva naudoti, net pradedantiesiems.

SKU: N/A Category:

Additional information

Spalva

01, 02, 03, 04

has been added to the cart. View Cart
});