LeviSsime Vita C Splendor Antioksidacinės veido ampulės 6 x 3 ml

15.00

Levissime Vita C Splendor Vials – tai intensyvaus poveikio odos priežiūros ampulės, praturtintos vitaminu C, proteoglikanais ir augimo faktoriais, kurie skatina odos atsinaujinimą ir suteikia jai jaunatvišką švytėjimą.

Pagrindiniai privalumai:

Galingas antioksidacinis poveikis: vitaminas C kovoja su laisvaisiais radikalais, padeda apsaugoti odą nuo aplinkos poveikio.

Odos regeneracija: augimo faktoriai skatina ląstelių atsinaujinimą, mažina raukšleles ir padeda išlaikyti odos elastingumą.

Intensyvus drėkinimas: proteoglikanai užtikrina gilią odos drėgmę, todėl oda atrodo gaivi, švelni ir švytinti.

Koncentruotas poveikis: kiekviena ampulė suteikia intensyvų odos priežiūros efektą, idealų naudojimui tiek kasdien, tiek ypatingoms progoms.

Naudojimas: po odos valymo, švelniai įmasažuokite ampulės turinį į veido ir kaklo odą, kol produktas visiškai įsigers. Naudokite kaip papildomą žingsnį savo grožio rutinoje, norėdami suteikti odai švytėjimo ir gyvybingumo!

Pakuotėje yra 6 ampulės po 3 ml – viskas, ko reikia sveikai, spindinčiai odai pasiekti!

 

KADA NAUDOTI LEVISSIME VITA C SPLENDOR AMPULES?

Levissime Vita C Splendor Vials rekomenduojama naudoti ryte, kad oda gautų antioksidantų apsaugą dienos metu, ir vakare, kai oda atsinaujina po dienos poveikio. Štai keletas patarimų, kada ir kaip geriausia naudoti šį produktą:

Ryte: Ampulės su vitaminu C padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų ir aplinkos poveikio, todėl naudojimas ryte suteiks odai apsaugą ir spindesį visai dienai.

Vakare: Vakare naudojamos ampulės su aktyviais ingredientais, tokiais kaip augimo faktoriai, padės odai atsinaujinti ir atkurti jaunatviškumą miego metu.

Ampules galima naudoti tiek ryte, tiek vakare, atsižvelgiant į odos poreikius ir jūsų asmeninę grožio rutiną.

KODĖL VERTA NAUDOTI AMPULES, O NE PAPRASTĄ SERUMĄ?

1. Aukšta aktyvių ingredientų koncentracija

• Ampulės dažniausiai yra stipresnės už serumus, nes jose yra didesnė koncentracija veikliųjų medžiagų. Dėl to jos suteikia intensyvesnį ir greitesnį poveikį, todėl puikiai tinka, kai reikia stipraus ir efektyvaus odos priežiūros rezultato.

2. Tikslinės priežiūros dozės

• Ampulės paprastai yra vienkartinės arba skirstomos į kelis kartus, kas užtikrina tikslų kiekį kiekvienai procedūrai. Tai padeda naudoti optimalų veikliųjų medžiagų kiekį, kad oda gautų maksimalų naudą, ir sumažina per didelio ar nepakankamo naudojimo riziką.

3. Ilgalaikis efektas

• Ampulės dažniausiai skirtos naudoti kaip intensyvios priežiūros kursas, pavyzdžiui, per 7 ar 14 dienų. Tokia koncentruota priežiūra suteikia ilgalaikį poveikį ir padeda greitai pagerinti odos būklę, ypač kai siekiama spręsti tam tikras problemas, tokias kaip nuovargis, sausumas ar pigmentacija.

4. Specialūs ingredientai ir formulės

• Ampulės dažnai kuriamos su specialiomis formulėmis, skirtomis greitai ir efektyviai spręsti konkrečias problemas, pavyzdžiui, raukšlių mažinimą, odos skaistinimą ar regeneraciją. Be to, jos gali būti praturtintos aktyvesniais ingredientais, kurie galbūt būtų per stiprūs kasdieniam serumui.

5. Šviežumo užtikrinimas

• Kadangi ampulės paprastai pakuojamos į mažus, sandarius buteliukus, veikliosios medžiagos išlieka šviežios iki pat naudojimo. Tai ypač svarbu produktams su vitaminu C, kuris greitai oksiduojasi, kai yra veikiamas oro ir šviesos. Ampulės formatas padeda užtikrinti maksimalų efektyvumą kiekvienam naudojimui.

6. Papildomas žingsnis ypatingai priežiūrai

• Ampulės yra puikus papildymas įprastai odos priežiūros rutinai, kai norisi stipresnio poveikio arba papildomos priežiūros, pavyzdžiui, prieš svarbią progą arba atsigavimui po streso ar sezono pokyčių. Jos suteikia papildomą impulsą odai, kai reikia greitų rezultatų.

Ampulės yra puikus pasirinkimas, kai odai reikia intensyvaus poveikio ir greitų rezultatų. Jos ypač naudingos kaip intensyvus gydymo kursas arba odos „pagalba“ specifiniais laikotarpiais.

has been added to the cart. View Cart
});